Smaka av med salt och peppar och vänd i potatisen. 1. Sätt in i ugnen ca 12-15 min. 24 gram protein. 30 gram fett. 62 gram kolhydrater. Linnea Swärd 600 gram isterband. 1kg skalad och kokt potatis. 1. 1 kruka(or) dill , eller 30 gram fryst. 1 salt och svartpeppar. 1 flingsalt. 1 olivolja. 1 rödbetor. 1 stark senap
Smält hälften av smöret, tillsätt mjölet och blanda väl. Smaka av med salt, vitpeppar och avsluta med att klickvis vispa ner resten av smöret och senapen
Pressa i ½ vitlöksklyfta och smaka av med lite salt och peppar. 1. Dela potatisen på mitten och lägg dem på en plåt tillsammans med 8 st skalade vitlöksklyftor. Strö över 1 tsk rosmarin, salt och peppar efter smak och ca 3 msk olja. Finhacka 100gram mandlar eller mixa dem i en matberedare. Blanda mandelhacket med den frysta basilikan, ½ dl olivolja, saften från ½ citron och 1 tsk örtsalt i en skål. Häng av 400 gram krossade tomater i en sil så att lite vätska försvinner. Skölj och tärna 1 paprika och blanda med tomterna i en skål. Tillsätt 1 tsk honung och 1 tsk vinäger. 51 g protein. Mari Bergman 700 gram tvådelad kycklingfilé. 1kg smått och gottpotatis , eller färskpotatis vid säsong. 100gram mandlar. 400 gram krossade tomater. 1 st paprika. 1 tsk honung. 1 tsk vitvins vinäger. 1 tsk rosmarin. 1 olivolja. 1 örtsalt. 1 salt och peppar