Gnocchi alla sorrentina är en läcker italiensk gratäng med gnocchi i tomatsås toppad med ost. Inlägget Gnocchi alla sorrentina- Gratäng med gnocchi, tomatsås och ost dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Vispa ihop ägg,senap,gräddmjölk,rivenost,kryddor. 13 - 4 dl rivenost. 1250 g ( 2 pkt) djupfryst spenat 400 g falukorv 4 ägg 2 dl gräddmjölk 1 msk senap 3 - 4 dl rivenost salt pepparLåt spenaten tina & rinna av väl i ett durkslag (pressa ur all vätska med en sked) Skär korven i strimlor & lägg i en form
Det var en fin revbensrad (så ska det se ut ICA, och inte ett halvknäckt stycke med en massa köttslamsor som hänger som en stor "jag vet inte vad"), två skivor lagom marmorerade entrecôteskivor och en bit gryèreost
Vispa ihop ägg,senap,gräddmjölk,rivenost,kryddor. 3 - 4 dl rivenost. Låt spenaten tina & rinna av väl i ett durkslag (pressa ur all vätska med en sked)
Toppa med rivenost. fläskfilé4 tomater1 pkt baconfärska champinjoner3,75 dl vispgrädde3 msk sötstark senap1,5 vitlöksklyftakalvfondRivenostev smör till stekningGör så här
Häll såsen över och fördela osten över såsen. Fördela över osten. 1 1/2 dl rivenost. 1 1/2 dl rivenost. Busenkelt tycker jag och många efterfrågar lättlagade och billig mat
Riv osten och blanda den med crème fraiche, mjölk & ägg. 3 dl rivenost, Gruyère eller lagrad Herrgård (ca 80 – 90 g). 3 dl rivenost, Gruyère eller lagrad Herrgård (ca 80 – 90 g)
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager rivenost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. 150g mager rivenost
Skiva mozzarellaosten och dela sedan i mitten och lägg sedan i snitten. 2 dl rivenost. Rör sedan ner 1 dl ost och blanda väl. När det återstår ca 15 min strö över resten av osten. 2 dl rivenost
Häll över grädden och avsluta med ost. 2 dl rivenost. 2 dl rivenost. Detta blev så gott och uppskaddad. Tog vad vi hade hemma och slängde ihop det till en krämig gratäng