Gratinerad chèvre recept

Chèvre chaud, gratinerad getost

Chèvre chaud, gratinerad getost

Chèvre chaud, en klassisk förrätt. Satsa på en god chèvre köpt ”över disk”, det blir ”sån skillnad”. 4 skivor chèvreost. 4 skivor chèvreost
Chèvre chaud – gratinerad getost

Chèvre chaud – gratinerad getost

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 skiva(or) toastbröd 1 odefinierad smör , till stekning 1 st chevre , 4 st skivor, ca 1 cm tjocka 2 msk flytande honung 80 gram bladspenat , el
Chèvre chaud - gratinerad getost

Chèvre chaud - gratinerad getost

En av ostarna bestämde jag mig för att göra en liten förrätt av, nämligen chèvre chaud. 4 skivor chèvreost-getost, ca 1 cm tjocka