Frukt och bär i massor, gratinerade med kokosmousse, vit choklad och kokoschips. Här har jag melon, nektarin, jordgubbar, ananas, körsbär, hallon och blåbär
Skär banan, kiwi och ananas i mindre bitar. Fördela frukten och incabären (5 incabär/gino) i 8 portionsformar och strö över riven ingefära, råsocker och kokosflingor. 5 st Ananas Färsk
Till barnen och de som ville ha alkoholfritt alternativ gjorde jag som en fruktigare bål. Jag hade sedan lagat en kycklinggryta med smak av kokos och ananas
Jag åt den kall i salladen, men jag tror nog att den blir jättegod stekt också eller till exempel gratinerad med tomat och ananas så det ska jag nog prova nästa gång
Skär banan, kiwi och ananas i mindre bitar. Fördela frukten och incabären i 8 portionsformar och strö över riven ingefära, råsocker och kokosflingor. 5 st ananas
Det blev Gino med kiwi, jordgubbar, bana och färsk ananas. Till och med min ganska fåordiga pappa sa att det där hade jag gjort bra så detta är en dessert som går hem hos de flesta så har ni inte provat på varm frukt under ett täcke av vit choklad så gör det