Rör ner parmesanen och smör och smaka av med salt och peppar. Risotton ska gärna vara ganska lös innan du rör ner parmesanen för osten kommer att binda samman allt
Köttbullarna är bl a kryddade med stötta fänkålsfrön och det ger en fantastisk smak. De är dessutom parmesan i smeten vilket ger dem en krispigt god yta
Kryddan är en verklig favorit och den innehåller rosépeppar, saffran, dillfrön, fänkål och vitlök. Jag kryddade fetaostfyllningen med Santa Marias krydda Seafood an fish för att den skulle passa bättre till räkorna och det blev gott
Den härliga grönsaken är toppen i fisksoppor, gratineradmedparmesan eller finstrimlad i sallader. redning (lite mer grädde/mjölk som blandas med mjöl och sedan vispas ner i soppan)
Fänkålen är en annorlunda smaksättare med sin lite lakritsaktiga smak. Vi åt den som förrätt och det som blev över tog maken i en matlåda tillsammans med kokt pasta, blev finemang hälsar han