Gratinerad vitlök recept

Gratinerad kassler med vitlök

Gratinerad kassler med vitlök

4 900 g potatis 600 g kassler 2 dl lätt crème fraiche med vitlök 2 dl riven ost 250 g gröna ärter Lägg till i inköpslistan
Gratinerad hummer med citron och vitlök

Gratinerad hummer med citron och vitlök

4 st vitlöksklyftor. Sätt ugnen på 225°. Dela humrarna, ta ur köttet. Knäck klorna och ta ur köttet. Skär köttet i bitar och lägg tillbaka i skalen
Gratinerade musslor med parmesan, persilja och vitlök

Gratinerade musslor med parmesan, persilja och vitlök

Blanda ost med schalottenlök, vitlök, persilja, ströbröd, svartpeppar och olivolja. 1 klyfta vitlök, pressad. 20 blåmusslor [400 g] 1 dl Zeta Parmigiano Reggiano 22 mån, finriven 1 schalottenlök, finhackad 1 klyfta vitlök, pressad 1 msk persilja, finhackad 3 msk ströbröd svartpeppar 2 msk Zeta extra jungfruolivolja classico
Gratinerad hummer med citron och vitlök - Recept | Arla

Gratinerad hummer med citron och vitlök - Recept | Arla

1 vitlöksklyfta. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 kokta humrar 100 g Arla® Svenskt Smör, rumstempererat 1 vitlöksklyfta rivet skal och saft av 1 citron 2 msk ströbröd, gärna japanskt panko 2 krm salt 1 krm peppar
Gratinerade havskräftor med vitlök och lime

Gratinerade havskräftor med vitlök och lime

Tillsammans med vitlöksbröd och ett glas cider blev det en så trevlig och god kväll. Kryddsmöret kan du egentligen smaksätta med vad du vill, jag valde vitlök och lime tillsammans med lite andra goda kryddor
Gratinerad squash med mandel och vitlök

Gratinerad squash med mandel och vitlök

Krama ur vätskan och blanda med smulat bröd, hackad mandel, riven vitlök och hackad persilja. Denna söndagskvällsmat bestod av en ca 15 cm lång squash med fyllning av hackad mandel, brödsmulor, persilja och vitlök. 1 SquaschEn näve hackad mandel2 stora vitlöksklyftorEn näve hackad persiljaOst att strö överEn näve smulat, torrt brödDela squashen och gröp ur den. 2 stora vitlöksklyftor
Färska musslor gratinerade med vitlök och persilja

Färska musslor gratinerade med vitlök och persilja

Hacka persilja och vitlök och blanda med smöret, smaka av med peppar och salt. 1 vitlöksklyfta. 1- 2 vitlöksklyftor. 1 vitlöksklyfta 1 msk olivolja. 1- 2 vitlöksklyftor svartpeppar
Gratinerad hummer, lätt som en plätt!

Gratinerad hummer, lätt som en plätt!

Rör smöret och rör ner hackad basilika och vitlök, smaka av med salt och peppar. ) Hummer, gratinerad sådan, som avnjöts här i köket på lillejulafton då vi upptog en gammal tradition att äta djur från havet och låta dom få sällskap av bubbor