Rör samman ägg, senap, honung och potatismjöl och bred blandningen över skinkan. Oavsett om du själv rimmat, själv kokat eller köpt kokt skinka behövs en god griljering
Receptet på griljering med ströbröd kommer från ICA, blev så sugen på att testa då det var honung i, och det blev den godaste griljeringen någonsin, lätt smak av det söta mot det salta
Hur man går tillväga när man kokar skinkan har vi skrivit om i ett tidigare inlägg och det hittar du här, tillsammans med en lite annorlunda variant av griljering med örter, soja och honung
Ta upp skinkan och griljera den om du vill. Vi har alltid rökt skinka här hemma och det funkade denna röran alldeles utmärkt tillsammans med, men det går säkerligen fint till vilken sortens skinka ni än föredrar att ha på ert julbord
Lägg skinkan på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Blanda senap, honung och äggula. Pensla eller bred senapsblandningen på skinkan och strö sedan på ströbrödet
Brunkål ska stekas och skinkan ska griljeras. Har ni hunnit med allt er julstök. När chokladen smält så tillsätter man glykos/honung samt en liten kula smör