Pensla på medglazen i slutet av grillningen för bästa resultat. GLAZE. Skala vitlöken och finhacka den och chilifrukten och lägg dem i en kastrull med övriga ingredienser
Lägg spjällen på grillen och pensla medglazen. Glaze. Koka upp vattnet med grönsaker och kryddor. I lördags testade vi för första (men inte sista) gången att grilla tunna spjäll
Tänd grillen och vänta in en perfekt glödbädd. Avsluta med att pensla på glaze på båda sidorna av köttet och låt det vara på i nån minut per sida så det verkligen fäster
½ dl flytande honung. Men vi börjar idag med en grillad fläskytterfilé med en lite het glaze. Lägg det på grillen över glöd och grilla så det får fin yta runtom
Grillade kycklingspett med sticky BBQ glaze. Pensla på glazen och grilla på grillen. Börja medglazen. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda i glazen
Nu kan du gärna låta köttet ligga medglazen några timmar, har du inte den tiden så förbereder du grillen för direkt grillning och grillar köttet tills det fått fin färg