Därför blir den sista rätten sprit i någon form… Barnen kan få grillad glass om dom varit snälla…. En riktigt gammal entrecote på ben från Frölunda Lilla Saluhall
Min pappa var en usel grillade, men det fanns alltid någon farbror som kunde sköta detta. Ett fint köttstycke typ Picana, Entrecote eller liknande, men sedan är det ju kul att testa nya saker
Till varmrätt hade jag bjudit på tjocka skivor av grilladentrecote som sedan skärs upp i härliga mindre skivor och läggs på en grillad surdegsmacka med en god tartarsås till
Marinerad portabello med vitlök, spenat och mozzarella ovanpå som toppas med grillad spetspaprika. Jag är grymt svag entrecote, framförallt hel som marinerats och vaccats
Men kanske lite grillade heta räkor på spett tillsammans med en grillsallad till förrätt, en grym entrecote med en stuvning av spetskål, grädde och tryffel, och till efterrätt rökt och grillad mango med egengjord vaniljglass med lite rostade mandelflarn
Jag har många men mitt allra bästa är nog första gången jag stod på FIR och vi grillade hel gris. En entrecote eller en ryggbiff är nog favoritdetaljerna
Jag grillade secreto, ibericoracks, ibericokarré, flapsteak, picanha, entrecote och massor av andra grejer till folk som är vana att äta grillkorv och andra enklare grejer