Det räckte med tre minuter på varje sida så fick lammet en perfekt grillad yta. Den här gången är det den fina biten på fransyska som har fått ligga i en god marinad under några timmar
Ostron & Guinness var länge en bubblare men när jag häromdagen köpte jag en riktigt trevlig bit oxbringa, gotländsk inte irländsk, hade jag redan bestämt mig för att det skulle bli en kötträtt
Enligt mer googlande är det fransyska… Inte helt säker. För det är väll kött som ska steka länge. Det här med att få en låda ekologiska grönsaker levererad till sin dörr är inte så dumt
Jag grillade secreto, ibericoracks, ibericokarré, flapsteak, picanha, entrecote och massor av andra grejer till folk som är vana att äta grillkorv och andra enklare grejer
Älgstek, fransyska. in på min blogg eftersom de googlat på älgköttsrecept. Jag tänkte ge några allmänna råd kring älgkötts-tillagning nu för att vara till större service än bara babbla om mig själv här på bloggen