Blanda nötfärs med hickory barbequesås. Det här är mitt favoritrecept på hamburgare. Jag tycker om när hamburgare smakar riktigt grillat och rökigt så jag har hellre i för mycket än för lite
Blanda nötfärs, vatten, bbq sås och salt & peppar. 800 g nötfärs. Forma till 4 hamburgare och grilla/stek på medelvärme till önskad stekgrad. Grillad majskolv Bbq burger, 4 portioner
Forma fyra hamburgare med vattensköljda händer. Dela hamburgerbröden och lägg på strimlad isbergssallad, hamburgerdressing, hamburgare, skivad lök, skivad tomat och persilja på den undre halvan och toppa med den övre
grilladehamburgare av högrev. De finns ju människor som reser världen runt för att hitta den perfekta hamburgaren och sen finns de människor som köper färdigpressade hamburgare i frysdisken
Hamburgare. Platta ut färsen till 2 cm tjocka hamburgare. 800 g nötfärs, gärna av hängmörat nötkött. 800 g nötfärs, gärna av hängmörat nötkött 16 g finsalt 2 g Svartpeppar, grovmalen 8 skivor bacon (lättgrillat) 8 skivor Sorte Sara (dansk ost) 4 skivor bifftomat 8 st silverlökringar, tunt skurna 4 st hamburgarbröd, hembakade
Blanda nötfärs med resten av ingredienserna. Forma 8 riktigt platta hamburgare. 500-600 g nötfärs. Tänd grillen i riktigt god tid och med tillräckligt med briketter
Hamburgare som lyxas till med två såser blir fin helgmat att bjuda på. Forma fyra hamburgare. Du kan även kolla köttsaftens färg genom att trycka in en provsticka där hamburgaren är som tjockast
Vår middag igår blev superdupergoda hamburgare som vi åt med nybakade hamburgerbröd. Jag kan verkligen rekommendera att baka egna hamburgerbröd, det blir en helt annan upplevelse att äta hamburgare då
till denna hamburgare passar grillad tomat och fräsch sallad utmärkt. - Gör en fräsch sallad på grillad paprika och avokado som du skär i bitar och blandar med en dressign på olivolja, vitvinsvinäger, lite salt och peppar