Vi började med att marinera lammrostbiff i en blandning av persilja, vitlök, citron, sumak (libanesisk syrlig krydda gjord på sumakbäret), svartpeppar och olivolja, som vi sedan grillade
Söndagsmiddag – Kolgrillade spett med såser – mezestyle. Laxbiffar med sallad och snabb kall sås. Den nya grillen används flitigt och ovan beskrivna sallad sällskapar ikväll med kolgrillade ajvarbiffar och en ricottakräm med franska örter
Marienera lammrostbiffar i olja, soja, massor av vitlök, rosmarin, salt och peppar. Till detta hade vi en färdigsås som smakade blää och aioli som glänste jämfört mot köpesåsen
Färskost fylld parmarulle med syrade tomater och grilladlammrostbiff med goda tillbehör 2p. Gör en sås på 1 dl majonnäs (Hellmans) och 1 dl yoghurt, honung, dijonsenap, dragon, salt och peppar
Beklagar men bilderna är inte något vidare (dagen efter och sjuk hunger = not good) Jag bjöd på grillad sparris med buffalo mozzarella (vem sade att mozzarella och sparris inte går ihop