Lägg gurka, mango, coctailtomat, salladslök, tunt skivad chili i tallriken. Här tillagas en bit bogstek och en fransyska av vildsvin i zippåsar, fästa på kastrullkanten med klädnypor
Surdegsbröd, färskost, tunnskivad nötstek, sallad, grillad paprika. Grovt rågbröd, tunnskivad nötstek, något salladsblad, en aning fransk senap, en klick bostongurka (eller hackad inlagd gurka med en nypa socker) och en klick gräddfil
Surdegsbröd, färskost, tunnskivad nötstek, sallad, grillad paprika. Grovt rågbröd, tunnskivad nötstek, något salladsblad, en aning fransk senap, en klick bostongurka (eller hackad inlagd gurka med en nypa socker) och en klick gräddfil
Detta grillades framåt småtimmarna och de var riktigt gott kan jag upplysa om. Och medans man väntar på grillen kan man alltid roa sig med att kladda ner sig med några grillade marshmallows
) och grillade dem i ugnen (för kallt ute. De var tilltugg när gästerna kom, på spisen puttrade färskostfyllda nötrullader, gjorda på tunna skivor fransyska
Även dessa skivade på längden. Även dessa skivade på längden. 500 g nötkött av valfri sort, vi använde fransyska. 1 stor gul lök, skivad på ”längden” inte tvärs över som man normalt skivar löken. 500 g nötkött av valfri sort, vi använde fransyska. 1 stor gul lök, skivad på ”längden” inte tvärs över som man normalt skivar löken