Skölj och dela paprikorna rakt igenom på längden. Då paprikorna börjar bli svedda i botten och få en lite gulaktig ton ovanpå fyllningen börjar de bli klara
Servera paprikorna med matvetet och ringla över salsa verde-såsen. 16 st snackspaprikor, små och röda. 116 st snackspaprikor, små och röda 300 g fetaost salt olivolja. 1Salsa verde1 knippe bladpersilja 100 g saltgurka, avrunnen 2 klyftor vitlök 1 msk dijonsenap 1 msk vitvinsvinäger 1 dl olivolja salt, svartpeppar persilja till garneringPaprikor
Nu är det bara att lägga upp de nygrillade lammkotletterna tillsammans med de ugnsbakade tomaterna, oliverna och grilladepaprikorna som du fyller med basilika och fårostcremén
Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Fyra röda paprikor. Skär paprikorna i halvor och lägg i ugnen. Kolla in hur paprikorna mår i ugnen. Fyll paprikorna med det gottiga som finns i stekpannan
Häll av oljan från paprikorna och hacka det och oliverna. Till dessa fyllda kycklinglårfiléer med grillad paprika och oliver passar ett medelfylligt och fruktig rödvin bra i glasen
Skär toppen av paprikorna, spara toppen. Rör ihop ingrediensernatill fyllningen och fyll paprikorna med dengenom att lägga fyllningen i en fryspåse, klippa hål i etthörn och spritsa ut massan