Igår grillade vi igen, denna gången blev det kycklingdelar i härlig marinad gjord på olivolja, vit balsamvinäger, rivet limeskal, salt, peppar, pressad vitlök och kryddblandningen "Heta Nätter" ifrån Änga Gård
Grilladekycklingdelar och sparris. Grillade sedan delarna tillsammans med sparris. Ugnsgrillade sötpotatis och gjorde en supergod basilikamajonäs till, recept kommer här
Vi hade grilladekycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor och grillat lamm och den har passat precis lika bra där
Gott & Grillat är grillade klubbor, ben eller miniklubbor klara att äta. Samtliga kycklingdelar var riktigt saftiga och möra men även här fick klubban och benen högst betyg
-) Jag kokade den några minuter och grillade den sedan i grillpannan. Här kommer ett litet tips om ni någon gång köper kycklingdelar och inte använder er av allihopa på en gång
För storkoket rekommenderas att dubbla laxgrytan, göra en vanlig stor gratängform med lasagne som räcker till 8 portioner samt, om man vill ha så mycket mat, göra antingen kycklingdelar i ugn av två Bosarpkycklingar (vanligtvis räcker ett övre lår, en kycklingklubba eller två övre vingar till en portion, vilket innebär att en kyckling ger ca 5 portioner, om man sparar filéerna, nedre vingarna samt skrovet till andra rätter)
Laga rätten på färdiga kycklingdelar, t ex lår och vingar. DAGENS RECEPT 14-07-03. KYCKLING MED MYNTA. En ny smakupplevelse blir det om du kryddar kycklingen med mynta, citronpeppar och soya