Grillolja gris recept

Grillspjut

Grillspjut

Är köttet marinerat vid inköp så är det bara att ha på grillolja på snittytorna och grilla. dvs ytterfilé av gris

Kokgrop

Grisen gneds in med lite olika kryddor, grillolja, vitlök, örter och citron. Grisen virades sedan in i bakplåtspapper (eller aluminiumfolie vilket vi inte hade) och slutligen i en juteväv
Intervju med Peter Watz

Intervju med Peter Watz

Visst – de behöver inte göra sitt eget kol eller göra sin egen rubb men de kan sluta använda grillolja och tändvätska och börja med torrrubb och tändrör
Receptkavalkad: Marinader och rubs

Receptkavalkad: Marinader och rubs

Öl passar bra för de kraftigare köttbitarna av gris, som revbensspjäll. Gäller främst kyckling- och griskött

Grillolja / Marinad

Koka rödvin och pressad vitlök i ca 4 minuter. Blanda i resten av ingredienserna (utom oljan) och låt sjuda i några minuter - smaka av

Här kommer recepten på vårbuffén!

Passar till fisk, fågel eller gris. Marinerad fläskfilé eller Fläskytterfilé Marinad 1 2 msk grillolja 2 msk soja 0,5 tsk salt 2 msk matolja 1 tsk socker Gör så här. 1 2 msk grillolja

Spareribbs

Pensla på grillolja eller glace och vänd sedan revbenen med ovansidan upp. Grillolja eller glace. 1- 2 sidor tunna revben av gris