600 g fläskfile, ½ cm skivor 2 gula lökar, strimlas 1 gul paprika, strimlas, ta gärna fler paprikor, kanske orange 1 apelsin, skal och saft 2 msk olja till stekning 1 tsk socker 3 tsk sabal oelek 2 msk chilisås 1 tsk curry 2 msk. 2 gula lökar
Hacka löken och skiva champinjonerna. Fräs tillsammans i stekpanna och lägg sedan i grytan med köttet. Så här gör du Skär fläskfilén i tunna skivor och bryn i stekpannan på hög värme
Bryn dem o lägg i gryta,salta o peppra,fräs löken o lägg ner i grytan. Tillsätt dragon,grädde (Milda matgrädde 4 % använder jag), juice o vitlök. 1 finhackad gul lök. 2 pressade vitlöksklyftor
Hacka löken, ansa och skiva champinjonerna och stek även det tills löken är glansig. Ett beprövat recept som jag gjorde om lite grann och som blev denna tokgoda gryta
Skala och hacka löken och låt den brynas i smör, utan att ta färg. Lägg över i en gryta. Skär fläskfilén i cm-tjocka skivor, salta, peppra och strö på paprikapulver och stek den på bägge sidor
Fräs lök med vitlök, paprika. Idag blir det en väldigt enkel men otroligt god fläskfilégryta, det är alltid gott med grytor och de blir lika goda när man värmer dem
Häll i skinka och lök och stek ett par minuter till. Den här grytan är väldigt enkel och väldigt god. Supergod, mör och smakrik gryta som hela familjen ÄLSKAR
Genom att ugnsbaka det marinerade köttstrimlet, frigörs sky som ger mer smak till grytan. Strimla fläskfilén tunt och lägg i ugnsformen med marinaden och blanda om så att allt kött marineras