Lägg i en gryta. Häll vattnet i grytan och börja koka på medelhög värme. Lägg i grytan. Lägg i grytan. När de två timmarna gått, plocka ut svartpepparkornen ur grytan
fläskfilé, grytbitar av fläskkött, benfri karré, fläskbog. Skär annat kött i mindre bitar om det behövs (beroende på hur stora bitar man vill ha i sin gryta)
Hans specialitet är burgundisk gryta och här kommer hans recept (från ICAs recept). Tillsätt baconblandningen och syltlök i grytan och rör om försiktigt
Bryn grytbitarna i stekpanna, lite åt gången. Flytta över till en större gryta. Tillsätt dessa i grytan tillsammans med annanas, spad & champinjoner + hela tomater
Hetta upp olja i en panna och bryn grytbitarna, krydda med salt och peppar. En riktigt god gryta låter lite väl enkelt men det är just vad den här grytan är
Med frysen full av grytbitar från Diléns så passade det bra att göra en mustig gryta. Lägg tillbaka allt kött i grytan, tillsätt paprikapulver, grönsaker och örter och fräs på
Putsa köttet och dela i grytbitar. Lägg över köttet i en gryta och krydda med salt och peppar. Skala och hacka gul lök och vitlök och lägg ner i grytan
Skär köttet till grytbitar. Lägg i följande ordning i en stekgryta. Låt grytan koka under lock på svag värme ca 1 timme (Tiden beror på vilket oxkött du använder)
Lägg över köttet i en gryta. Servera grytan med kokt potatis och en sallad. Låt grytan koka upp och koka sedan under lock på svag värme ca 40 min. 1 kg benfritt nötkött t ex fransyska eller grytbitar
Lägg över köttet i en gryta. Lägg över det i grytan. Lägg över det i grytan tillsammans med oliver. Låt grytan småputtra under lock ca 1 timme. Låt grytan puttra i ytterligare 15 minuter eller tills köttet är mört. 500 g grytbitar