Fläskkotlettermed ben brukar jag oftast steka för ytans skull men sen låta småkoka i gryta dels för att benen ger otroligt god smak och för att kotletterna blir så möra och goda då
Använde gjutjärnsgryta. Pensla kotletterna på båda sidor med mango chutney, gärna Bengal Spice som är lite starkare och inte har stora bitar som den vanliga chutneyn
Använde gjutjärnsgryta. Pensla kotletterna på båda sidor med mango chutney, gärna Bengal Spice som är lite starkare och inte har stora bitar som den vanliga chutneyn
Lägg potatis, champinjoner, gul lök, vitlök och paprika i Crock-Poten eller i en gryta att ställa i ugnen, salta, peppra, ha på rosmarin och vänd runt allt
Hetta upp fett i en stekgryta och bryn kotletterna på hög värme tills de fått rejält med färg. Benet på fläskkotletten ger tomatsåsen en god smak, liksom den bryska bryningen av köttet innan tomatsåsen åker ner i grytan
När man sen tar ut formen har man en gryta som doftar ljuvligt av vitt vin, vitlök och lagerblad. Det här är mitt favoritrecept med just fläskkotletter och det har att göra med att de blir saftiga och fina