I sin blogg hävdar Billy Butt att man inte alls behöver så många kryddor med indisk matlagning utan att man med chili, curry, spiskummin, gurkmeja, garam masala och koriander kommer väldigt långt
Den här grytan med tofu och röd curry gör jag lite då och då, och godast blir den såklart om man har i extra mycket röd chili (helst både i grytan och på toppen
Sedan krydda med curryn , salt , peppar och vitlök. Frysta Thai grönsaker En halv gul lök1 (stor) vitlöksklyfta Salt Peppar 2 tsk grön curry Färsk basilika Alltså det här är busenkelt
Tillsätt den röda curryn och tomatpurén och låt fräsa till lite. 4 kycklingfiléer 1 gul lök 1 röd lök 1 vitlöksklyfta 1 paprika 2 morötter lite haricot verts 1 - 2 msk röd curry pasta 1 msk tomatpuré 1 brk kokosmjölk 2 msk kycklingfond 1 msk honung salt och peppar ev en skvätt grädde maizena skal och saft från en halv lime. 1 - 2 msk röd curry pasta
Curry. Krydda med salt, peppar, grillkrydda och lite curry. Tillsätt grädden, ringla i lite sweet soya sauce, (kan uteslutas) ringla i kinesisk soya och tillsätt lite till av currykryddan
Hacka löken och tillsätt tillsammans med curry och paprikapulver. 1 tsk curry. 1 tsk curry. En härlig vit och kall dag är det här då det snöade ordentligt igår och Lars fick äntligen användning för snöslungan som vi så klokt investerat i