Rör ut gelantinet i det heta vattnet så det löser sig, blanda ner i de andra ingredienserna. 1½ msk gelantinpulver. Inte vispa ihop utan vispa i 25 minuter. 1½ msk gelantinpulver
Det ska vara så pass styv konsistens att du kan hålla skålen upp-och-ner utan att spilla ut nåt. Ställ in bullarna i 150 graders ugn i 5-10 minuter så att de "sätter sig" på ytan utan att de ser bakta ut
Idag ska ni få receptet på dessa ljuvliga gräddbullar som jag fått inspiration till från Roy Fares. Jag har haft lite fördomar om gräddbullar att de skulle vara alldeles för tidskrävande och avancerade att göra men tänk va fel jag hade
Här kommer ett recept på Skumtoppar, Gräddbullar eller så kallade Mums mums. När du är klar är det bara att ställa in dom halvfärdiga Gräddbullarna i frysen i två timmar
Godkväll. Jag ska alldeles strax ta kväll, ska bara dela med mig av ett recept till er här innan. Tänkte nämligen försöka att föfp några timmars sömn innan jag ska upp och förbereda tårtan som jag ska lämna på vägen till jobbet
I förra veckan gjorde jag och mina barn gräddbullar och ungarna älskade det. Minns ni när man som barn var bak- och gottesugen, men inte fick använda spis och ugn när man var hemma själv