Försegla köttet med tandpetare. Servera lövbiffarna med gräddstuvad kål och lite färska tomater. Fylld lövbiff med gräddstuvadsavoykål 8 propoints. 1/2 stort savoykålshuvud. Strimla savoykålen, ca 4 dl bör det bli. Stek köttet på hög värme, 1-2 minuter på varje sida. 1/2 stort savoykålshuvud
Stek köttet snabbt på bägge sidor, krydda med salt och peppar. Koka upp kål och grädde. Låt det hela koka i 10 minuter eller tills kålen känns ätmjuk med tuggmotstånd
Tillbehören går ju att variera enligt eget önskemål, just den här måltiden hade vi ugnsstekt potatis (inne samtidigt som köttet och lite till) och gräddstuvad svartkål (ta gärna savoykål istället)
Wallenbergare, gräddstuvadsavoykål, stekt lök och lingonI lördags stod min man för middagen och det blev goda wallenbergare som serverades med gräddstuvadsavoykål, stekt lök och lingon