Vill man varieralite så är det gott med torsk och musslor oxå. Häll i buljong, vin och grädde. I kväll jobbar jag mitt första pass på ett och ett halvt år
En dag innan jag åkte till Grekland så hade mami köpt hem färska musslor som vi kokade upp med en god vitvinsås, och som vi serverade med en matvetesallad och färskt bröd
Torr fruktig och frisk smak med inslag av gröna äpplen, kex och grapefrukt. Till detta drack vi ett mousserande vittvin som heter Charles de Fère Cuvée Jean-Louise Blanc de Blancs Brut
Där travade viin på grusgången, mellan gröna buskar. Jag hade även i färsk torskfilé samt blåmusslor. ) Vi klädde av, tvättade och band upp hästarna vid de stora pilträden nere vid vattnet och mötte sen upp resten av släkten som likti en madikkenfilm satt i trädgården vid ett stort uppdukat lunchbord isomriga kläder och väntade med vin, mat och sällskap