Använder du grillspett av trä så glöm inte att blötlägga dem. 500 g fläskfilé. 11/2 gul paprika. 11/2 orange paprika. 11/2 squash. 18 små champinjoner. 1saft av 1/2 citron. 1en bit färsk, röd chili, finhackad. 11/2 dl crème fraiche. 1saltPutsa fläskfilén och skär den i 2 centimeter tjocka skivor. 1Skala och kärna ur grönsakerna. 1Blanda ihopmarinaden. 1Trä upp ett ordentligtgrillspett per person, varva kött, bacon och grönsaker. 1Pensla spetten medmarinaden och låt dem ligga kallt cirka 1 timme. 1Grilla spetten iugnen på 200 grader cirka 10 minuter på varje sida. 1Strö över litepersilja och servera spetten med sås och sallad
Det är himla gott att bara steka squashenimindrebitarmed smör och lite färsk lök men den här gången fick den gå tillsammansmedlite andra grönsaker + torskrygg iugnen
Blanda köttfärs och grönsakeri grytan och häll över i en ugnfast form. Fräsa löken i oljan lite, till sätt lite av tomatspadet, häll isquash och paprika, när de börja mjuknar, tillsätt tomater och låt puttra med
Till de smakrikagrönsakerna käkade vitzaziki, gyroskryddad ugnsstektpotatis och den mumsiga bönsalladen med ajvar, som nifick recept på i gårdagens inlägg
Aubergine, squash, paprika, färsk broccoli och gul lök ibitar på en plåt. Det blev massor av olikagrönsaker som vitillagadeiugnen, kycklingfilébitarinlindadeiserranoskinka och till detta, en getostkräm
Varva grönsakernai en smord, ugnssäker form och bre crème fraciheröran överst. Torka bort vattnet som dragits ut squashen och pensla skivornamedolivolja