Tillsätt nu grönsakerna i pannan och rör om noga. Detta är min variant påkinesiska vårrullar. Lägg det längst mot dig på arket, rulla ett varv framåt så fyllningen är täckt och vik sedan in kanterna
Hetta upp en wokpanna eller teflonstekjärn slå i en msk woksauce och lite olja och fräs upp grönsakerna, obs tänk på att de fortfarande ska vara krispiga
Perfekt för att inte hamna i gamla hjulspår. Sedan köpte jag soja, inte lätt att välja bland alla sorter, det blev nog en japansk soja för den kändes ljusare o mildare än den kinesiska som jag är van med hemma
Hetta upp rapsolja i pannan och fräs grönsakerna. Att det blev vi i stället för bara jag som lagade maten idag beror på att jag skar av mig halva långfingret på konservburken
Hacka grönsakerna i små strimlor. Såsen är enligt mig grädden på moset och lyfter hela rätten. Det är alltså inte friterade kinesiska vårrullar som annars är det vanliga, utan de äts färska
Ta sedan upp det och woka grönsakerna istället. ) Jag passade på att använda den Kinesiska Fem Kryddors-kryddan från Tojaimport och den gjorde mig absolut inte besviken även om den kanske inte riktigt passade in just här med sin blandning av bl a kanel och stjärnanis men så tokigt blev faktiskt inte