börjar med två rågade matskedar av guacamole och därefter grönsakerna. Som ni förstått är det en raw wrap men den skulle kunna kompletteras med stekta soja-, quorn- eller seitanfiléer (eller andra valfria filéer)
Häll sedan ut på bakplåtspapper på en plåt och platta ut med en sked. Lägg på valfria pålägg - ikväll åt vi med steviaketchup, skinka, lufttorkad skinka, paprika, champinjoner, körsbärstomater, pressad vitlök, örtsalt, peppar samt riven ost och oregano - grädda i 10-15 min eller tills den får fin färg
Kärna ur paprikan och skär den i strimlor. Guacamole. Du vet den där tiden när det är läge att krypa in i värmen, laga en gryta och äta tillsammans med vänner
Tillsätt olja och limesaft och smaka av med salt och peppar. Blanda vitlökspulver, chilipeppar, paprikakrydda, spiskummin, oregano, koriander i en återförslutningsbar kryddburk
paprika. Dela avokadon till guacamolen på mitten, skala och mosa dem sedan med en gaffel i en skål. Dessutom gjorde jag en supergod guacamole som verkligen lyfte hela middagen