500 g högrev2 msk smör till stekning2-3 st gula lökar (medelstora)3 dl vatten1-1. 500 g högrev. Jag är egentligen ingen stor ”grytälskare” tyvärr då det är mycket praktiskt då allt ska tillagas tillsammans
Recept på gulaschgryta hittar du här och tarhonyan tillreder du på följande sätt. En stor gryta med värmande gulasch räcker hela söndagen och kanske även in på måndag och tisdag nästa vecka
Ungersk gulaschgryta med tarhonya Spara Skriv ut Portioner. I nummer 10 av tidningen Hallen bjuder Prima Delikatesser på ett recept på en mustig ungersk gulaschgryta. 8 Ingredienser 1 kg högrev, i 3 cm stora tärningar 2 ungerska bondkorvar, 2 cm skivor 1 ungersk guylaikorv, 2 cm skivor 4 gula lökar, grovhackade 5 vitlöksklyftor, grovhackade 3 tsk brödkummin 2 msk ungerskt paprikapulver 5 msk gulaschkräm 1 ½–2 liter oxbuljong 5 röda paprikor 400 g tarhonya (Tarhonya är ungerska små pastagryn. 3208 1 kg högrev
Barnen älskar gulaschsoppa, så det borde väl vara ett säkert kort med gulaschgryta tänkte jag. Barnen åt dock med god aptit och av högreven var det faktiskt inte mycket kvar