Skär köttet i bitar som är 2x2 cm, och bryn dem i en stekpanna med smör. Krydda med paprikapulver, salt och peppar och koka under lock i ca 1 timme, tills köttet är mört
Fräs löken och köttet. Gulaschgryta. Koka under lock tills köttet är mört. Rör ibland, är köttgrytan för tunn ta av locket på slutet, är den för tjock, tillsätt vatten
Putsa köttet och skär det rent från fett, senor och hinnor. Stek köttet i smör i omgångar i het panna. Låt grytan sjuda på låg värme under lock 1 ½ - 2 timmar, tills köttet är riktigt mört
Använd vilket kött du vill, det fungerar med det mesta, även fläskkött. Jag föredrar att servera gulaschgrytan med ris men du kan även tärna ner potatis som får koka med i grytan så har du istället allt-i-ett
Bryn köttet runt om i metfett tillsammans med lök och vitlök. Låt koka upp och sänk värmen, lägg på lock och låt koka 1-1½ timma tills köttet är mört. Använder du fläskkött så blir koktiden 1-1½ timma och för nötkött ca 1½-2½ timma
Bryn köttet på stark värme i omgångar i en het panna med lite matfett. Skär köttet i mindre bitar, ca 3 x 3 cm. Koka under lock på svag värme tills köttet är mört och löken är sönderkokt, ca 1½ tim. 600 g Scan benfritt nötkött (t. 1 köttbuljongtärning
Här hemma är det inte lag på klassiska söndagsmiddagar - vi kan lika väl äta spagetti och köttfärsås - men vill man ställa till med ett långkok så kan man ju passa på när man ändå är hemma och har tiden
Lägg över köttet i en gryta. Klyfta löken, riv vitlöken och fräs med det med köttet. Skär köttet i 3 cm stora tärningar. Rör om och låt grytan koka upp och sedan sjuda på svag värme minst 1 ½ timme tills köttet är mört. 800 g högrev (eller bog av nötkött)
Klyfta löken och riv vitlöken, och fräs med sista omgången kött. Skär köttet i 3 cm stora tärningar. Rör om och låt grytan koka upp och sedan sjuda på svag värme, ca 1 1/2 timme tills köttet är mört
) solrosolja till stekning svartpeppar salt Till servering smetana hackad bladpersilja nybakt bröd Instruktioner Fräs kött, korv och lök och vitlök i omgångar i en rejäl skvätt olja
Jag hakar på trenden med Throwback Thursday och puschar lite för världens godaste gulaschgryta. Kärna ur paprikorna och skär dem i grova bitar och skölj kidneybönornaLägg alla grönsaker utom bönorna i grytan tillsammans med köttet