Gåslever på burk recept

Snabb cassoulet med kyckling

Snabb cassoulet med kyckling

Fransmännen bjuder inte bara gåslever och illaluktande ostar utan så klart även luftiga, sega baguetter och massor av enkla rätter från de franska bondköken

Bröllopsdag

Dessutom (bäst av allt) hade han med sig lite goda korvar och en burkgåslever. Det är ju en väldigt trevlig att ha bröllop ändå, så otroligt vackert ute nu

Socker- och glutenfria chokladbiskvier

den traditionella söndagsmiddagen serverades det däremot påskmat och efter en snabb titt ner i min egna, medtagna matlåda så tog det inte många sekunder tills jag avfärdade köttfärsen och riset till förmån för gåslever och ägg med löjrom

Matrelaterad historia - blandat

Timbaler med gåslever och tryffel. "GRÖT är här landet Bondfolkets mästa föda, den han mäst äter både morgon och afton, då gröten kokas om aftonen och om morgonen upstekes eller upwärmes
Clubba

Clubba

Men när jag stod där vid charkdisken och insöp atmosfären av goda patéer, korvar, oljor, kryddor, kantareller och lingon så fick jag syn en liten burkgåsleverpastej för en överkomlig summa
10-rättersmiddag del 1 -Crostini

10-rättersmiddag del 1 -Crostini

Vi serverade med tapenade och med gåslever. Använd ett enkelt recept vitt bröd för baguetter, tex ur vår kokbok

Gåslever crostini med marinerat äpple

Till förrätt överraskade S mig med tunna, tunna äppelskivor gåslever. helgen och söndagen. Ingredienser 1 burk (200 g) gåslever parfait (Bloc. 1 burk

Det blev bara pannkaka av allt...

En orgie i god mat och goda viner, första platsen tar gåslever med champagne och tätt efter kommer en alldeles gudomlig Boeuf Bourgogne Mums