Man behöver inget för att göraegen kebab. Köttet kan göras i förväg och frysas in, så att man bara kan plocka fram en påse och fräsa upp när man behöver
Börja med degen. Tidigare har jag lagt ut recept på kebabkryddade bönjärpar, som vi brukar servera i bröd som kebabrulle, men den här gången var vi sugna på kebabpizza
Det märks att de lägger stor vikt vid att göra rätterna så nära sitt ”original” som möjligt och har väldigt bra koll på tekniker för vegansk matlagning som gör att de får till ”rätt” smaker i både tillbehör och grundråvarorna, vilka alla håller väldigt hög kvalitet
Ett par timmars vila och sen göra sig i ordning för kvällen. Om man gillar The Fooo så är man en ”foooer” och varje ”foooer” har sin egen favorit bland de fyra killarna och ni kan se lite längre ner vilken som är Jolines ögonsten
Idag blev det med pommes frites så en kebabtallrik alltså, men går ju alldeles utmärkt att ha på din hemmagjorda pizza, i pitabröd eller varför inte göra en goe kebabrulle till fredagsmyset
kebabrulle som här, eller som pizzapålägg, som tacos istället för färs. Nu är jag helt nöjd med köttet och det är riktigt hett och passar utmärkt i en kebabrulle och sååå mycket godare än köpes