1 msk äppelvinäger. Visst är det ändå en viss känsla att kunna ta vara på och laga något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla själv
0,5 msk äppelvinäger. Eftersom det just nu inte blir så mycket mat lagad här hemma, som är värd att blogga om, så har jag valt ut några somriga recept på sommarmat som jag tänker kan passa nu när sommaren är här
Finns massor av kul att göra med chilin så att man sparar den och kan njuta av den under hela året. Kändes ganska självklart att göra Tabasco sås av dessa
Personligen har jag valt att göra lite olika tilltugg till årets middagsbjudning, dels ska jag bjuda på mina goda grönkålschips och västebottenosttartsnittar men jag ska även bjuda på quinoa och parmsesansticks med rostad lökdipp
Alltså, nypotatis ska man egentligen inte göra så mycket med. Däremot kan man göra goda tillbehör. Vill du göra det enkelt för dig köper du urkärnade körsbär
Äggula, honung och äppelvinäger är mjukgörande och återställer PH-balansen. Jag har tänkt på att göra det jättelänge, men jag ville göra slut på de schampon jag hade först
Det är relativt enkelt att göra denna rätt. strax innan servering slå på äppelvinäger blandat med lika delar vatten och en fin olivolja och salta igen och peppra med nymald svartpeppar
Då inte steksky ingår kan denna sås göras dagen innan och får sedan stå i kylskåpet och smakerna får även tid att utvecklas, värm sedan såsen när den behövs