kalvhögrev,. högrev,. Fantastisk god köttgryta som kan göras på antingen kalv eller lamm och som med sin perfekta balans mellan syra, sötma och sälta snabbt blir en succé på middagsbordet
600 g kalv, högrev eller bog. 2 msk kalvfond. Putsa och tärna köttet i lagom bitar, ca 2*2cm. Skala lök och morot och tärna löken och skär moroten i slantar
ca 1,5 kg nötstek eller högrev (det är kalv i originalreceptet men jag använder oftast nöt). ca 1,5 kg nötstek eller högrev (det är kalv i originalreceptet men jag använder oftast nöt)
Gärna kalv. Gärna kalv. Dillkött 1,5-2 kg lammbog, eller annat bra kokekött som högrev eller bringa från nöt eller älg. Dillkött 1,5-2 kg lammbog, eller annat bra kokekött som högrev eller bringa från nöt eller älg
ca 500-600g grytbitar av fransyska eller högrev. 3 msk koncentrerad kalv/oxfond. Häll i 3 msk kalv- eller oxfond och 3 msk tomatpuré. ca 500-600g grytbitar av fransyska eller högrev. 3 msk koncentrerad kalv/oxfond
Sebastian←Fyllt bröd med mozzarella och lufttorkad skinkaChili con carne på högrev→ Liknande receptCitroncupcakesMintkyssarSmörgåstårta med rostbiffM&M CookiesKommentera Avbryt svarE-postadressen publiceras inte
Det går alldeles utmärkt att göra det på ”vanligt” högrev med. Vissa hävdar lamm andra kalv. 1,5 kg högrev eller bog av kalv, eller grytbitar. Kloster Eberbach Riesling kabinett (nr 5810) 1,5 kg högrev eller bog av kalv, eller grytbitar