Ta en kastrull, lägg i köttet,i medmörkölen, salt, peppar, chilin, spiskummin och agave nekatarn. Servera med gräddfil och hemmagjorda parmesan eller västerbotten chips
Jag skar kålrot i skivor och la in på gallret i ugnen med olivolja, salt och peppar. Den jag gjorde igår fick dock koka några timmar till, hade i öl också
Lägg i kryddor och öl. Späd eventuellt med lite mer vatten. 1,5 kg högrev3 gula lökarnågra vitlöksklyftor2 lagerblad1-2 jalapeño - beroende på styrka1 -2 tsk spiskumminmånga drag på pepparkvarnensalt1-3 chilipulver 1-2 msk pimentón de la Vera (rökt paprikapulver)1-2 msk Worchestersås1 flaska mörkt öl100 gr mörk chokladGör så här. guacamole, pico de gallo etc 1,5 kg högrev
Den här gången fick det bli en fin bit fransyska (har även gjort medhögrev), som tillsammans med potatis, morötter, äpplen, öl och en viltkrydda blev en njutbar alltiettmiddag serverad i djupa tallrikar och med både gaffel, kniv och sked som hjälp
Krydda med lite salt och peppar. Häll ner tomater, ancho chili, kanel, lagerblad, råsocker, chiliflakes, oregano, timjan, paprikapulver, kakao, öl, kaffe och vatten
Mixa anchochilin och lite av vattnet med en stavmixer, häll sedan ner i grytan. Jag hittade detta recept på Mitt Kök men i receptet stod det porteröl så där fich det bli lite rödtjut istället
Servera med dina favorittillbehör. rör runt och häll sedan på öl och tomatkross. 2,5 kg högrev. 15 dl öl t. 1Mixa anchochilin och lite av vattnet med en stavmixer, häll sedan ner i grytan. Låt bacon koka med dom sista 15 min. 1När köttet är mört och fallit isär, smaka av med nymalen svartpeppar och eventuellt salt till sist pressa ner saften av 2 st lime