Lägg ner högreven i en ugnsfast gjutjärnsgryta, häll över rödvinet, tillsätt lagerblad och rosmarin. Det är en konst att få till en högrev så den är lika skivbar som en oxfilé och samtidigt så den smälter på tungan
The post Gourmet-Harrys luxuösa långkok på högrev i rödvin appeared first on Min Matlåda. Högrev gör det extra gott och det här receptet är en av Gourmet-Harrys storfavoriter
På Bondens marknad köpte jag en bit fin, närproducerad högrev från Lövsta kött, och den förvandlades till den mest ljuvliga stek, som långsamt fick puttra tillsammans med lök, rotfrukter, och dadlar i rödvin, fond och kryddor
1 kg högrev. 2 dl rödvin. Till 8 personer 1 kg högrev. 2 dl rödvin. Dagens middag blev en mustig bolognese som har fått stå och puttra länge och som sedan serveras med spagetti och riven parmesan
Jag var självklart tvungen att servera något till och då blev det långsamt bräserad högrev i rödvin, ugnsbakad shalottenlök med citron och lite smörsteka kantareller