Blanda med crème fraiche och hackad syltlök och bred på de grova bröden. Garnera ovanpå med rostbiff, syltlök, rostad lök, papayaskivor, cornichoner, tomater och ärtskott
Kalkon,druvor, rostbiff, tomat, gurka. eller ost 500 gram Fin hackad Kalkon kött. 5 st Fin hackad paprika. 5 st Fin hackad gurka , (Skala gurkan). 5 st Fin hackad gurka
Tryck den hackade isbergssalladen mot sidorna på smörgåstårtan så det blir ett jämnt lager. Garnera sedan med skinkrullar, ostrullar, köttbullar, rostbiff, tomat och gurka i ett härligt mönster
Rör ner dom hackade äggen i smeten. Rostbiff. Gör gärna smörgåstårtan dagen innan så den riktigt får gotta till sig, svårt att vänta men den som väntar på något gott
½ knippe hackad persilja. När jag vill ha tårtan lyxigare lägger jag på rom på äggen, ostkuber med vindruvor på tandpetare runt om hela tårtan, rostbiff med rostad lök och kallrökt lax m
ost, rostbiff, räkor, tomat, gurka, kiwi, citron, dill. Valet föll självklart på hemmagjord smörgåstårta, för det är få saker som slår en saftig smörgåstårta toppad med massa godsaker
Blanda färskost, crème fraiche, gurkmix och hackad skinka, och bred på bröden. Garnera med salami, rostbiff, syltlök, rostad lök, pärltomater, physalis och sallad
Garnera med ostrullar, skinkrullar, tomater, gurka och rostbiff. 1 skiva rostbiff. Fyllning. Skala och tärna äpplen i små bitar, hacka upp skinkan spara 4-6 skivor för garnering
Blanda leverpatej+ ca 3 msk cremefraiche+ hackad smörgåsgurka och bred detta som ett första lager på brödet. 1 dl smörgåsgurka , hackad. 1 port rostbiff , rullar
Lägg rostbiffen i mitten av tårtan så att det finns ett litet mellanrum mellan äggen och rostbiffen. Riv ungefär en tredjedels brödskiva (eller motsvarande mängd bröd av kanter från själva smörgåstårtan) på ett rivjärn och blanda i krämen för att mildra den lite