Hallon och mangopaj recept

Hallon- och mangopaj

Hallon- och mangopaj

Lägg mango ochhallon i ugnssäkra portionsformar eller i en pajform. Skölj limen, riv av skalet och blanda ner det
Mangopaj

Mangopaj

1 ägg1 dl strösocker2 tsk vanilj2 dl créme fraiche Ca 200g mangokrossBlanda ihop degen och tryck ut i en formBlanda ihop ingredienserna till fyllningenHäll i skalet och grädda i ca 40 min i 175 graderSen dekorerade jag med hallonmousseoch färska hallon
Knäckig hallon- och mangopaj

Knäckig hallon- och mangopaj

Hallonoch mango var en god kombination som jag inte testat förut. Receptet är hittat HÄR och jag älskar verkligen det knäckiga täcket
Mandel- och chokladtårta med fudgeglasyr

Mandel- och chokladtårta med fudgeglasyr

färska hallon. När min mamma fyllde år för några veckor sen sa jag att hon skulle säga (precis som min storebror med mangopajerna) sina tre favoritsmaker