Tina hallonen något. Lägg dem i 4 små glas och täck med kvarg. 250 g färska hallon. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj. Receptet gäller för 4 port 250 g färska hallon 250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj 2 digestivekex
Skicka med e-postBlogThis. Tina hallonen något. 250 g djupfrysta hallon. 2 dl Kesella kvarg vanilj. Lägg dem i 4 små glas och täck med kvarg. 250 g djupfrysta hallon
Jag har inte gjort denna medhallon förut utan med blåbär som är en favorit. Men bara halva gick åt då den är väldigt mäktig så resten fick följa med hemåt igen men eftersom jag hade franskakurs på kvällen så bjöd jag även kurskamraterna då jag kom direkt från jobbet
Rör sedan ihop fyllningen genom att blanda philadephiaosten medkesella. Att förgylla sin vardag med lite sötsaker är en mänsklig rättighet och tillsätter man lite bär, ja då blir det genast något nyttigare…(inte
Dekorera med krossade maränger och några hallon. Mixa kexen med smöret. Blanda ihop ost, florsocker, kesella, rivet skal av en halv lime och en citron samt pressad saft citronen
Efterrätten smakade också bra och var väldigt lättlagad med få ingredienser Jag hade aldrig använt smaksatt kesella förut, men igår provade jag den som är smaksatt medhallon och den var jättegod