Jag erbjöd mig att köpa med lite fika vilket fru A tyckte var en bra idé. Knaprig blåbär/hallonpaj. Så jag inventerade lite och så hittade jag det här receptet, knaprig blåbärspaj
Klä en form med degen. Blanda dom frysta bären med socker, vaniljsocker, potatismjöl och citronsaft. Eftersom paj är himla gott tänkte jag att idag bjuder jag på en paj till, dock blir det en efterrättspaj
De var riktigt smarrigt med hallonmarängen, men kanske aningens mycket, det hade räckt med hälften tycker jag, men för utseendets skull så är det ju fint med mycket
Gillar ni inte hallon så har jag gjort denna paj tidigare med både krossad annanas och blåbär. Jag och Signe är ofta ute och går med barnvagnen på vardagarna när vi är hemma själva
Vårliga smaker som passar bra i pajSyrligheten hos rabarbern gifter sig fint med ett sött knäckigt täcke i den här pajen som i just det här utförandet dessutom är glutenfri
Får jag sukta er med en bit. Det blev en stor bit och alla i familjen slevade i sig med god aptit. Får ofta frågor om receptet så därför tänkte jag nu dela med mig av det
Extra allt med egenkokad dulce de leche och mosad banan. Avsluta med resten av kladdkakesmeten. Servera med stora kulor av vaniljglass och pudra över kakao vid servering