Tog nästan bärsen ur hand hos familjen BÄST på Havregatan. Coyntha undrade om jag ville gäst-blogga, mycket snurrar i huvudet, mycket är vaga minnen men oavsett vad så tyckte jag iden var bra för att dels kunna dela med mig av min upplevelse och dels för att själv komma ihåg min premiär
Idag låter vi alla få inspiration till en riktigt smarrig trerätters. Åsa har bett mig göra en liten gästblogg , så här kommer ett inlägg om min meny i halvåttahosmig
Mitt nya favoritprogram "Halvåttahosmig", som går på 4. Dela laxen i 4 st bitar placera dem på ett ugnsfast fat salta lätt, rör ihop rivna osten och alla övriga ingredienser till överbakningen, bred på fyllningen på laxfiléerna och baka på 200 gradader i ugn till 55 grader innertemp i laxen
Receptet hittade jag hos Allt om mat, men bestämde mig för att skona vegetarianen från gelatin. Så det är vad som står på schemat några timmar idag, någon timme ikväll, en kvart nu innan jag ska gå och lägga mig
Detta är en extremt lättlagad rödvinssky, eller rödvinssås om man så vill och tillsätter maizena, och receptet har jag hittat på Halvåttahosmig och den veckan som det var med gjorde samtliga deltagare rödvinssky och rödvinssås och denna tyckte de alla var godast
en artikel om barn som leker "Halvåttahosmig". Så duktiga att jag är säker på att alla de 50 små i "dagens" program fullkomligt skulle piska skiten ur mer än hälften av deltagarna i de svenska uttagningarna. Alla barnen som inte gick vidare fick också en plakett med sitt namn och texten "Top 50" och de yngre uppmanades att söka nästa år igen (jag tyckte också att barnen verkade väldigt fina mot varandra)