Så – om ni har undrat lite vem jag är, och kanske vill höra mig dra ett och annat dåligt skämt så rekommenderar jag er absolut att bänka er framför TV sofforna
Så – om ni har undrat lite vem jag är, och kanske vill höra mig dra ett och annat dåligt skämt så rekommenderar jag er absolut att bänka er framför TV sofforna
I mitt favoritprogram halvåttahosmig så gör deltagarna otroligt mycket gott. En av de godaste sakerna som jag har provat är den här kakan- Sannes schweizernötkaka
Det har varit ett par intensiva dagar efter programmet Halvåttahosmig. Hej söndag. Igår samlades deltagarna igen och hade provsmakning av våra menyer på Bildepån tillsammans med flera andra utställare och 500 besökare
Såg på programmet HalvÅttaHosMig för ett tag sedan och då var det en deltagare som lagade RAW-food och hennes dessert kände jag att jag ville pröva så sagt och gjord
Tog nästan bärsen ur hand hos familjen BÄST på Havregatan. Coyntha undrade om jag ville gäst-blogga, mycket snurrar i huvudet, mycket är vaga minnen men oavsett vad så tyckte jag iden var bra för att dels kunna dela med mig av min upplevelse och dels för att själv komma ihåg min premiär
Åsa har bett mig göra en liten gästblogg , så här kommer ett inlägg om min meny i halvåttahosmig. Jag låter mig inspireras av hennes idéer och byta erfarenheter med
Receptet hittade jag hos Allt om mat, men bestämde mig för att skona vegetarianen från gelatin. Så det är vad som står på schemat några timmar idag, någon timme ikväll, en kvart nu innan jag ska gå och lägga mig
Detta är en extremt lättlagad rödvinssky, eller rödvinssås om man så vill och tillsätter maizena, och receptet har jag hittat på Halvåttahosmig och den veckan som det var med gjorde samtliga deltagare rödvinssky och rödvinssås och denna tyckte de alla var godast