När jag nu gjort både coleslaw och hamburgerbröd fattas bara hamburgaren. )Amerikanska hamburgare4 st500 g blandfärs2 ägg1/2 gul lök1 tsk salt2 msk Felix BBQ sauce (sweet & smokey)SvartpepparColeslawHamburgerbrödRör ihop färs med ägg, riven lök, salt och BBQ-sås. 500 g blandfärs
Hamburgare. 500 gram nötfärs eller blandfärs. Forma fyra stora eller 8 små hamburgare (gör något fördjupade i mitten - blir plattare under stekning då) och ställ in en stund i kylen. 500 gram nötfärs eller blandfärs
Här har jag gjort stora saftiga hamburgare som serverades i lätt rostade surdegsbröd. Recept 4 pers700 - 800g nötfärs - går även bra med blandfärs 2 tsk salt 1 tsk malen/grovmalen svartpeppar
Forma 800g blandfärs till fyra lika stora bollar. Efter en skön fredagseftermiddag som bestått av både hårt arbete, en kall öl på en solig och sommarvarm altan med arbetskamrat, make och granne och faktiskt väldigt lite tid i köket kunde vi rätt sent njuta av svulstiga, smakrika och välfyllda färsbiffar
Skulle vi våga oss på en gissning så ligger det väl närmast till hands att gå efter "sloppy", som ju betyder slarvig, och tänka sej att det är en slarvig variant av hamburgare