Har ni testat att göra egna vegetariska hamburgare att slänga på grillen. Grilla dem under lock ganska hårt på hög värme, och låt dem sedan ligga några minuter på indirekt värme (där det inte är någon kol under)
Vilket i sin tur just ikväll innebär att vi äter hamburgare med pommes till middag. Grilla hamburgarna och montera dem sedan med ost, dressing, kruksallad, tomatskiva, grillade lökskivor och grillad bacon
Värm bröden på grillen en stund så det får en fin grillsida. Pudra ev över lite grillkrydda. Lägg hamburgarna i ett halster (vi fick plats med 3 åt gången) och grilla dem på grillen cirka 5 minuter på varje sida, eller tills du ser att saften börjar komma upp
Samma tid om du istället grillar dina burgare, då blir de förstås ännu godare. Äkta hamburgare. Äkta hamburgare, det är det många som kallar sitt malda kött som läggs mellan två bröd
Veganska hamburgare med grillad lök och fejkon – Recept fyra från Grill & BBQ SM. Jag är väldigt glad att kunna presentera ett nytt samarbete här framöver tillsammans med Anamma med fokus på att hjälpa er att göra de absolut godaste möjliga veganska grill och husmanskostsgrejerna med hjälp av deras nya formbara färs i sommar och in över hösten