Jag gillar verkligen hamburgare och de behöver inte vara onyttiga. Bröden är ganska mättande och det räckte gott och väl med en hamburgare för att göra mig riktigt mätt
Vår middag igår blev superdupergoda hamburgare som vi åt med nybakade hamburgerbröd. Jag kan verkligen rekommendera att baka egna hamburgerbröd, det blir en helt annan upplevelse att äta hamburgare då
För någon dag sedan lagade vi hemgjordahamburgare med mams å paps på landet. Biffen lagade vi utan skorpmjöl, på riktigt fint maletkött, som vi stekte utomhus i vår hemgjorda "muurikka" (vad är muurikka på svenska, murbottenpanna eller något ditåt, haha
Hamburgare. Egengjorda burgare är så magiskt gott och enkelt. Här serverad med en egen cheddarostdipp/dressing som är så mycket godare och nyttigare än det struntet man köper på burk som innehåller endast 4% ost
) väntetid för att få ett bord, och inte vet jag hur lång tid vi hade fått vänta för att få våra hamburgare, därför kan jag nu inte säga om mannens hemgjordahamburgare är bättre eller sämre än Flippin´Burgers för klockan var mycket och vi hade en bit att köra så vi struntade helt enkelt i att vänta på burgarna och tog istället en pizza i en närliggande pizzeria
Men hamburgare med bröd, det gillar väl de flesta ungar - eller. Sen gjorde jag även hamburgare smaksatta med paprika och svartpeppar - alltför mycket smak vågar jag inte ha när andras ungar är här, så paprika och svartpeppar kändes ändå ganska "neutralt"
Till gårdagens nybakade hamburgerbröd åt vi självklart hamburgare. Hamburgare med bröd. Till gårdagens nybakade hamburgerbröd åt vi självklart hamburgare
Inlägget Hamburgare på entrecôtesida publicerades ursprungligen på Delikatessboxen. Köttkvarnens första uppdrag blev burgare efter Jonas eget favoritrecept