salt & peppar. Jag gillar verkligen hamburgare och de behöver inte vara onyttiga. timjan och havssalt. Bröden är ganska mättande och det räckte gott och väl med en hamburgare för att göra mig riktigt mätt
salt. Igår gjorde vi hemmagjorda ekologiska hamburgare med bröd till middag. salt. Det smakar så mycket bättre med egna hamburgare tycker jag och så vet man precis vad som finns i
Blanda ihop köttfärsen, ägget, salt, vitpeppar och svartpeppar. 500 g nötfärs. 1 tsk salt. Dressingen. Blanda ihop grekisk yoghurt, ketchup och chilipeppar
Smaka av med chilin, salt och peppar. Krydda med salt och peppar och tillsätt vinäger. Salt. Flingsalt. Blanda färsen till en slät massa och forma till 2 cm tjocka och 12-15 cm runda hamburgare. 700 g grovmald nötfärs
Tillsätt olja och salt efter smak och blanda om ordentligt. Hamburgare. Smaka av med salt och peppar. Blanda nötfärs med salt och peppar och forma 4 burgare. 1 tsk Salt Fint. 1 krm Salt Fint. 1 krm Salt Fint
örtsalt. Hamburgare. röd lök, stekt bacon, smetana blandat med örtsalt, chiliflakes och tomatpuré. När kokosoljan smält, ta ut, rör om så sötpotatisen täcks runtom med olja och salt
Salt och peppra. Du kan hitta alla möjliga olika hamburgare i stan nu - veganska, vegetariska, ekologiska, vanliga, och så de där för riktiga gourmander såklart