Fyllning. Fyllning. 75 g hasselnötsmassa eller nötkräm. 75 g hasselnötsmassa eller nötkräm. Här kommer förslag på tre olika menyer till nyårsafton, med tilltugg till välkomstdrink, förrätt, varmrätt och efterrätt
hasselnötsmassa. Fyllning. Smörj och bröa en form med löstagbarkant, cirka 24 cm i diameter • Vispa ihop hasselnötsmassa,ägg, uppvispade äggvitor och kakao • Häll smeten iformen och grädda mitt i ugnen i cirka 30 minuter • Låtkakan kallna
Denna gång valde jag dock att köpa ett annat märke, det fanns nämligen två märken att välja bland, orginalet Nötcréme och dessutom en som heter hasselnötsmassa
Vispa ihop hasselnötsmassa, ägg, uppvispade äggvitor och kakao. Fyllning. Fyllning. Fyllning. Finhacka chokladen till fyllningen, värm grädde i en kastrull och rör ner chokladen
Saffransfläta med Hasselnötsmassa. Fyllning. Rör ihop smör och hasselnötsmassa/nöt creme. Bred ut fyllningen på den mittersta delen av degplattans långsida