Räddaren i nöden när man inte har tid att baka bullar medjäst. Hastbullarna är mjuka och saftiga nybakade men bör ätas dagsfärska för att inte bli torra
Men är man eller någon i familjen plötsligt paniksugen på nybakade buller så kanske de här Panikbullarna / Hastbullarna eller bara supersnabba Bullarna som blir som lite Muffins
Har ni bråttom kanske ni vill prova hastbullar. Här finns det ju egentligen ingen gräns för vad man kan ha på istället för dajm, varför inte prova Geisha, favoritsmaken från Marabou eller en god exklusiv mörk choklad med fyllning
Pensla med mjölk och grädda. Tack för alla goda recept du delar med dig också. ****** Nu tar vi GLA´HÅLSKAFFE nr 7 ANNAS HASTBULLAR 30 st 250 grader, ca 7-10 min. 50 gr jäst 100 gr smält margarin 3 dl kall mjälk 1 ägg 1 dl strösocker ½ tsk salt 9 dl vetemjöl Fyllning. 50 gr jäst