För att få till den krämiga såsen använder jag mig av min krämiga hemgjorda cashew creme fraîche (länk) men om du skulle ha yoghurt eller matlagningsgrädde av valfritt slag hemma fungerar det säkert också
Dessa sojafärsbiffar blir saftiga och smakrika – lite falafelliknande – men fortfarande milda och barnvänliga, och funkar utmärkt att servera med t ex pasta (som mina barn älskar), eller med en grönsallad eller ugnsrostade grönsaker, paprikaröra (ajvar relish) och gärna en hemgjord tsatsiki
Polenta (som man skulle kunna jämföra som glutenfria alternativet till mannagryn) är gjord av små grovt eller fint malda majskorn och kan användas till både kakor, gröt, pannkakor och pudding
Servera våfflorna med kvarg, chiasylt och färska bär, eller hemgjord glass som Diesel gjorde, vanilj utan socker, eller kokosgrädde, eller vad du tycker är godast till våfflor
Eftersom jag ville få fram den rena paprika- och tomatsmaken var jag återhållsam med kryddor den här gången och använde bara mitt hemgjorda vitlökssalt
Hemgjordrårispasta. Denna pasta är till exempel både näringsrik och glutenfri. Inte för att den någonsin riktigt försvunnit, men pasta och pizza har tyvärr länge varit lite bannlyst i tråkiga lowcarb-tider
Ibland händer det att jag äter popcorn men då poppar jag popcornen själv i kokosfett och sen saltar jag med himalayasalt, ibland unnar jag mig vindruvor, älskar jordgubbar doppade i mörkchoklad, nötter av alla sorter och ostbricka med hemgjorda fröknäckebröd