4 4 port pasta 1 kruka basilika 65 g ruccola 1/2 dl pinjenötter 1 dl riven parmesanost 2 vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1/2 dl rapsolja salt och peppar 8 soltorkade tomater 50 g getost Lägg till i inköpslistan
Det var första gången jag var med och lagade hemgjordpasta, så det var en upplevelse i sig. Jag hade valt kycklingrätten (som jag hittat dagen innan i en tidning hos frisören) och min kollega hade bestämt rataouille och pasta
Det här är den allra enklaste pasta man kan göra hemma. På Artusis rekommendation åt vi våra malfattini i en buljong som vi kokte på skrovet från den goda kalkonen, i förra veckan
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
I. t. o. r. s. d. a. g. l. e. j. c. h. n. k. m. i. p. å. b. u. ä. J. v. y. (. f. ö. ). D. ,. H. 1. M. 4. R. -. ½. G. B. L. 2. S. 5. 3. 0. P. K. 8. z. F. Ä. m t. k g. d l
Att göra egen pasta har jag alltid velat prova men inte riktigt vågat mig på än. Men så igår var det dags, vi gjorde pastadeg som fick vila i kylen medan vi åkte och handlade ingredienser till fyllning
Skär kycklingen i skivor och lägg på pastan. Tänkte dela med mig av gårdagens pesto pasta Receptet hittar du nedan Kycklingen tillagades i en sous vide
ganska många varv av mitt hemgjorda vitlökssalt. Lägg röran på nykokt pasta, toppa med en driva färskriven parmesan, och garnera gärna med någon färsk örtkrydda