Igår var mammas och Angelicas sista dag här i Göteborg innan de idag satte sig på tåget hem igen, så därför myste vi till det lite extra igår kväll med äppelpaj och hemmagjord, kallrördvaniljsås
Även om det är rätt så gott med en köpt vaniljsås så slår det ju inte en hemmagjord (och man slipper alla tillsatser) så testa detta recept om ni inte gjort hemmagjord innan
Servera gärna pajen med lättvispad grädde eller hemmagjordvaniljsås som du hittar recept på HÄR. 150 gram kallt smör. 0,5 msk kallt vatten. 150 gram kallt smör. 0,5 msk kallt vatten
Dränk den i vaniljsås. · 200 g kallt smör. · 150 g mandelmassa, köpt eller hemmagjord. 200 g kallt smör. En annan rubrik hade kunnat vara ”äppelpaj extra allt” eller ”äppelpaj deluxe”
Servera gärna med vaniljglass eller hemmagjordavaniljsås. Det skall bli helt karamelliserat. 52 ½ dlvetemjöl22 msk florsocker11 msk kallt vatten 1 tsk vaniljsocker Fyllning. Ställ degen kallt i kylskåp ca 1 timma