En perfekt rätt så här i sommartid är följande recept jag hittade i "Buffé" nr 4 2013, nämligen zucchini-och-mozzarellagratäng (länk till receptet). Efter 30-40 minuter i ugnen var gratängen färdig och såg ut så här
Att de uppmärksammat min blogg och tyckte recepten höll god kvalitet är ju helt fantastiskt även om jag misstänker att det är ngn liten dator som gör jobbet
Nu är det zucchinisäsong. Men allra enklast är det att göra zoodles, zucchininudlar. Jag hade planerat att få upp ett växthus till i år, men det blev tyvärr inte av… Men som tur är har jag massa givmilda vänner med zucchiniodlingar
Den svarven hittar du här. Jag såg även nu att det finns en utvecklad variant på denna nu som har olika insatser så att man kan svarva sina grönsaker på olika sätt
Jag har letat efter ett recept på dessa skorpor, men inte hittat något som jag gillar. Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter
Lägg det himmelska julgodiset i en mysig burk, jag hittade en pepparkaksburk (som jag tog utan att fråga min sambo, vilket tydligen ställer till problem när hon ska baka pepparkakor…)
Jag hittade den på en sida med engelsk text, nämligen den HÄR. Min favoritgrönsak just nu är ju just aubergine och den passar så bra ihop med resterande ingredienser
Det är verkligen smidigt värre när man gör större satser så som till exempelvis julbordet eller bara har hittat färs till bra pris, gör köttbullar i mängder och fryser in
Nu äntligen har jag hittat ett substitut som jag ändå måste säga är bättre än originalet. Jag tänkte dela med mig av ett gott tillbehör till kötträtten för en LCHF
Hittade detta receptet från bagaren och konditorn Magnus Johansson. Varje år försöker man hitta det perfekta receptet på lussebullar, men jag har aldrig lyckats hitta något som jag verkligen fastnar för